logo-totallaw
Back to Home of Total Law

WIRE

LawAtWire biedt uw onderneming haar eigen juridisch wetenschappelijk bureau. Erkende specialisten geven 1e-lijns telefonische begeleiding aan uw advocaten of bedrijfsjuristen bij het oplossen van juridische vraagstukken. Op het gebied van het ondernemingsrecht, financieel recht, goederenrecht, zekerheidsrecht, vermogensrecht, contractenrecht, internationaal privaatrecht, personen- en familierecht en het civiel procesrecht. De specialisten helpen uw juristen bij het snel vinden van de relevante wetgeving en rechtspraak en fungeren als “sparring partner” voor de juridische analyse van uw zaken.

De specialisten van LawAtWire zijn gerenommeerde senior juristen die een wetenschappelijke achtergrond hebben gecombineerd met functies in de advocatuur en/of de rechterlijke macht. Zij doceren en publiceren met grote regelmaat op hun vakgebied.

LawAtWire hanteert voor haar diensten een strippenkaartstructuur, waardoor u uitsluitend voor uw daadwerkelijke gebruik betaalt. U heeft daarmee ook de mogelijkheid om de kosten van LawAtWire op transparante wijze aan uw interne of externe klanten inzichtelijk te maken.

De voordelen van LawAtWire voor uw onderneming zijn: toegang tot hoogwaardig juridische kennis tegen beperkte vaste kosten, een breed spectrum aan expertise, geen interne overhead en flexibel inzetbaar. Voor meer informatie over LawAtWire, haar adviseurs en werkwijze kunt u hier de folder downloaden of stuurt u ons een email: info@totallaw.nl.